maandag 23 juli 2012

Voorne-Putten


 Spingroep Rotterdam  wenst Spingroep Voorne-Putten een  goede start.
 Jeannet en Trude zoeken uit of er voldoende belangstelling voor samen spinnen is in hun omgeving. Per toeval  besteden kranten aandacht aan dit initiatief. Zie:http://www.deweekkrant.nl/print?printid=2335628  Gevolg veel geïnteresseerden, maar  niet allemaal kunnen  ze spinnen.
Via www.ravelry.com / Dutch spinners  werden mensen uit  de omgeving  uitgenodigd om deze eerste keer erbij te zijn. Gelukkig kon ik meerijden vanaf Spijkenisse. Dank je wel S.
Wat een  hartelijke ontvangst van de gastvrouw Jeannet.  Zij heeft de gelegenheid  om een flinke groep spinsters te ontvangen. Tel daarbij op  haar heerlijk Zweeds gebak en genoeg dames om wollige zaken om te bespreken en de middag kan niet meer stuk.
Waar de volgende keer de spinbijeenkomst is, is nu nog niet bekend. Vooraf aanmelden blijft.  verplicht.
Ik wil beslist vaker gaan,  als  het (auto)vervoer  lukt.

1 opmerking:

  1. Hee, je weblog per toeval gevonden Constance. Leuk verslagje, op mijn weblog staan de foto,s van die middag, ik vond het ook erg leuk en inspirerend om te zien dat er zoveel belangstelling was, en ook van jonge mensen. Daar komt vast een groepje uit, ik kom er zsm op terug, nu even erg druk met de camping als de zon zo schijnt.

    Hartelijke groetjes en tot ziens (spins) Jeannet
    PS Heb de hondenborstel al gekocht.....

    BeantwoordenVerwijderen